Lente-inspiratie

Fingerfood suggestie: 

  • Ibericoplankje
  • Gegrilde tomaatjes – courgette – artisjoktapenade en zijn krokantjes
  • Rilette met handgerolde grissini’s
  • Parmesaan kroketjes 6st

Voorgerecht suggestie:

  • Panacotta van witte en groene asperges met lauwe spekjes
  • Vitello Tonato met Italiaanse karpervrucht
  • Asperges à la flamande – mousseline  en/of gerookte zalm

Hoofdgerecht suggestie: 

  • Kalfsstukje met dubarry crème en kalfsjus
  • Kabeljauwrugstukje met champagnesaus
  • Lamsstoofpotje met rozemarijn aardappeltjes

Dessert suggestie:

  • Gefrituurd chocolade ei met granité van passie
  • Citroensableetje met framboosjes
  • Tiramisu van aardbeien

Nagenietertjes voor bij de koffie

  • Madeleintjes en chocolademousse’jes

Contact

MIA DE POURCQ
Kleppestraat 97
8890 Dadizele
tel. 056 50 94 96
gsm 0478 62 15 49
BTW BE 0680.226.059
KBC BE63 4634 1312 6108
info@traiteurartisjok.be

Wens je een warm gesprek over je volgende feest, neem gerust contact op.
056 50 94 96
0478 62 15 49